Οδηγός Πορτοφολιού

Το πορτοφόλι είναι μια νέα υπηρεσία ανταμοιβών (Επιστροφής Χρημάτων). Με αυτό σε κάθε παραγγελία άνω των 5 ευρώ σας επιστρέφουμε 10% επί του ποσού της παραγγελίας και το προσθέτουμε στο εικονικό πορτοφόλι σας! Με τον τρόπο αυτό, μαζεύεται ένα ποσό “από το πουθενά”, έτοιμο προς εξαργύρωση σε κάποια/ες από τις μελλοντικές σας παραγγελίες!!! Στο παρακάτω παράδειγμα θα δοκιμάσουμε να κάνουμε μια παραγγελία με συνολικό ποσό αγοράς 7,00€. Συγκεκριμένα αγοράσαμε 2 κλάμπ σάντουϊτς από 3,50€ το ένα. Με τον γνωστό τρόπο του πλαισίου το σύστημα μας ενημερώνει για το ποσό που θα λάβουμε με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας:
Κάνοντας κλικ στην ολοκλήρωση παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ταμείου, που όπως γνωρίζετε ήδη από τον οδηγό παραγγελίας, αφού συμπληρώσουμε 2 – 3 πεδία, αφού επιλέξουμε τον τρόπο πληρωμής μας και κάνουμε κλικ στην αποστολή παραγγελίας, το σύστημα μας ενημερώνει για την παραλλαβή της παραγγελίας!
Από το μενού “Ο Λογαριασμός μου”  και επιλογή “Το πορτοφόλι μου” θα μεταφερθείτε στη σελίδα του εικονικού πορτοφολιού σας.
Στην οθόνη του πορτοφολιού, με μια πρώτη ματιά βλέπετε το διαθέσιμο ποσό προς εξαργύρωση (1) και τις τελευταίες συναλλαγές του πορτοφολιού σας (2). Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας με τη χρήση μετρητών ή πιστωτικής κάρτας για μελλοντικές συναλλαγές (3), να μεταφέρετε χρήματα; από το πορτοφόλι σας κάνοντας ένα “Δώρο” σε κάποιο άλλο πελάτη (4) και τέλος να δείτε αναλυτικά τις συναλλαγές του πορτοφολιού σας (5).

Facebook Comments
Spread the love of Skasiarxeio