Οδηγός Εγγραφής

Για σταθερό υπολογιστή ή λάπτοπ, επιλέξτε από το Menu < ο λογαριασμός μου > και μετά επιλέξτε < Εγγραφή >

Συμπληρώστε όλα τα πεδία ως εξής :
Όνομα χρήστη (ένα ψευδόνυμο αγγλικούς χαρακτήρες πχ nikos)
Ηλεκτρονική διεύθυνση (Email) (κατά προτίμηση λογαριασμό google-gmail)
Συνθηματικό (τουλάχιστον 7 χαρακτήρες)
Επαναπληκτρολόγηση του συνθηματικού
Τέλος πατήστε Εγγραφή

Αν όλα έχουν συμπληρωθεί σωστά, στην επόμενη οθόνη μπορείτε να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας συμπληρώνοντας το όνομα χρήστη και το συνθηματικό κωδικό που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας και πατώντας το κουμπί Σύνδεση.
Αν ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε είναι προσωπικός, τσεκάροντας το πεδίο “να με θυμάσαι”, το σύστημα θα αποθηκεύσει στον browser σας cookies, τα οποία θα σας συνδέουν αυτόματα κάθε φορά που μπαίνετε στο Σκασιαρχείο.
Για πιο εύκολη πρόσβαση αλλά και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνεργασία με την Google συνδέσαμε τους λογαριασμούς των πελατών μας με αυτούς της Google οπότε ΑΝ κάνατε εγγραφή χρησιμοποιώντας λογαριασμό Google, χωρίς να πληκτρολογήσετε απολύτως τίποτα στο όνομα χρήστη και στο συνθηματικό, πατήστε απλώς σύνδεση με την Google…

Στην επόμενη οθόνη θα εισέλθετε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας από όπου μπορείτε να διαχειριστείτε όλο το λογαριασμό σας, να αλλάξετε κωδικούς, να δείτε προηγούμενες παραγγελίες, να επεξεργαστείτε τις διευθύνσεις αποστολής παραγγελιών, να δείτε το πορτοφόλι σας και να αποσυνδεθείτε από το σύστημα.

Πριν ξεκινήσετε με την πρώτη παραγγελία σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε από το μενού του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού, το κουμπί “Διευθύνσεις”, για να προσθέσετε τη διεύθυνσή σας.

Οδηγός Προσθήκης Διεύθυνσης

Από την επόμενη οθόνη επιλέξτε “Επεξεργασία” κάτω από την Διεύθυνση χρέωσης. Αρκεί η καταχώρηση της Διεύθυνσης χρέωσης μιας και οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ την διεύθυνση που θέλετε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και ΟΧΙ τη διεύθυνση που διαμένετε εκτός και αν εκεί θέλετε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Για παράδειγμα, πελάτης που διαμένει στη ΝΙΚΑΙΑ, αλλά εργάζεται στα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ και θέλει να παραλάβει παραγγελία εκεί, καταχωρεί ΜΟΝΟ τη διεύθυνση της εργασίας του, μιας και στη ΝΙΚΑΙΑ ΔΕΝ γίνονται αποστολές.

Στην επόμενη οθόνη συμπληρώστε όλα τα πεδία με αστερίσκο (είναι υποχρεωτικά).
Στο πεδίο 1 συμπληρώστε το πραγματικό όνομά σας (δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το συνοδευτικό παραγγελίας).
Στο πεδίο 2 συμπληρώστε το πραγματικό επίθετό σας (δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το συνοδευτικό παραγγελίας).
Στο πεδίο 3 συμπληρώστε αν υπάρχει εταιρεία στη διεύθυνση αποστολής για ευκολία του delivery.
Στο πεδίο 4 συμπληρώστε τη διεύθυνση οδό και αριθμό.
Στο πεδίο 5 συμπληρώστε αριθμό ορόφου, τις λέξεις ΙΣΟΓΕΙΟ, ή ΥΠΟΓΕΙΟ αν πρόκειται για κάτι τέτοιο ή και αριθμός διαμερίσματος.
Στο πεδίο 6 συμπληρώστε την Περιοχή στην οποία βρίσκεται η παραπάνω διεύθυνση.

Στο πεδίο 7 αφήστε το Αττική όπως είναι και συνεχίστε.
Στο πεδίο 8 συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κωδικό της διεύθυνσης. Συνήθως συμπληρώνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε την πρόταση διεύθυνση καταχωρώντας την οδό και τον αριθμό
Στο πεδίο 9 συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορούμε να σας βρούμε σε περίπτωση κωλύμματος.
Στο πεδίο 10 αφήστε το email όπως είναι, μιας και είναι αυτό που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.
Τέλος, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση διεύθυνσης.

Στην επόμενη οθόνη, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία της διεύθυνσης όπως τα καταχωρήσατε. Αν θελήσετε να διορθώσετε κάτι, επιλέξτε το κουμπί “Επεξεργασία” όπως και πριν και αλλάξτε το πεδίο που θέλετε. Στο τέλος πατήστε πάλι “Αποθήκευση Διεύθυνσης” και είστε έτοιμοι για την πρώτη σας παραγγελία!..

Σας ευχαριστούμε που συμβουλευθήκατε τον οδηγό μας και σας ευχόμαστε καλές απολαύσεις!!!

Πατήστε στο κουμπί παρακάτω αν χρειάζεστε βοήθεια με τις παραγγελίες σας.

Facebook Comments
Spread the love of Skasiarxeio